Proiect competente stomatologice

Dragi cursanti de la specializarea AMG anul II si III de studii

In perioada 30.07.2020 – 29.07.2022, SC DDD Servicii Medicale SRL si SC Fides Consult SRL deruleaza, în parteneriat cu Scoala Postliceala FEG Education Suceava, proiectul Stagii de practică inovative în domeniul serviciilor stomatologice, care are ca obiectiv principal imbunătățirea ratei de inserție profesională și dezvoltarea de competențe necesare pe piața muncii pentru un număr de 161 de elevi ai școlilor postliceale sanitare din regiunea Nord-Est în domeniul serviciilor de asistență medicală stomatologică.

Elevii Scolii Postliceale FEG Education Suceava anul  II si III de studii (reinmatriculati in anul scolar 2020-2021) au posibilitatea sa se  inscrie in proiect.

Elevii vor fi informati si consiliati si vor participa la o serie de cursuri teoretice si activitati practice in cabinete de stomatologie, in vederea dobandirii de competente si abilitati specifice domeniului asistentei medicale in stomatologie.

Astfel, cursurile teoretice au o durata de 20 de ore si se vor desfasura la sediul Scolii Postliceale FEG Education Suceava.

Activitatile practice au o durata de 32 de ore si se vor desfasura 4 ore/zi, 4 zile/saptamana, 2 saptamani si se vor desfasura la Iasi in Cabinetele stomatologice “Uzina de Zambete”. Transportul va fi decontat.

Orele de teorie se vor desfasura in grupuri de 8 de elevi, iar activitatile practice in sistem de 1-1-1, 1 cursant- 1 medic stomatolog si 1 asistent medical.

La finalizarea cursurilor de catre fiecare grupa, cei mai buni 2 cursanti vor fi premiati cu suma de 500 de lei, iar un numar de minim 4 persoane din fiecare grupa vor primi spijin in vederea angajarii la finalul studiilor, dupa examenul de absolvire. Relatii suplimentare puteti obtine de la responsabilul Grup tinta din partea FEG Education, dna Tutu Lacrimioara. E-mail: fegeducation_filiale@yahoo.ro.